4 personer
Version 1:
- 1 blomkål
- 75 g spinat
- 1 tsk citronskal
- 4 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie, ekstra jomfru
- 2 rødløg
- 100 g Parmesan
- 50 g mandler – ristede m. honning og salt
Skær blomkålen i små buketter og riv den.
Skyl spinaten, snit den groft og vend sammen med rødløg og blomkål. Bland citronskal og -saft i sammen med olivenolie og friskkværnet peber. Parmesanen rives med en gulerodsskræller til flager, som dryses henover salaten sammen med mandler.
–
Version 2:
- 1 blomkål
- 400 g spidskål
- 2 rødløg
- 1 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 4 spsk friskpresset appelsinsaft
- 75 g parmesan
- 1 dl mandler – ristede m. honning og salt