Blomkålsbund:
- 1 stk. blomkålshoved
- Salt
- 2 stk æg
- 125 g revet ost
- Peber
Riv blomkål Tilsæt salt, og giv det 5 min. i mikroovn. Afkøl og vrid så meget væske ud som muligt. Blend med ost, æg og peber.
Bag det ca. 30 min til den er gyldenbrun, og tilsæt så dit fyld og bag tærtebunden færdig.
Fyld:
- 4 stk æg
- 125 g skyr
- 4 spsk revet parmesanost
- 1 fed hvidløg
- Lidt chilisauce
- 1 tsk salt
- 1 drys peber
- 1 lille løg
- 1 håndfuld spinat (enten frisk eller fra frost)
- 1 stk porre
Pisk æg med skyr, parmesanost, presset hvidløg, chilipulver, salt og peber. Snit porre i skiver, hak spinaten groft og hak løget. Kom grøntsagerne på den forbagte tærtebund og overhæld dem med æggemassen.
Bag i yderligere 20 minutter og lad hvile 10-15 minutter efterfølgende.