2 pers.
Kartofler og grønt
- 400 g kartofler
- 150 g frisk spinat
- 4 stk. forårsløg
- 1 lille squash
- 1 lille rød peberfrugt
- 1 spsk. rapsolie
- ½ tsk. karry
- ½ tsk. paprika
- 1 tsk. fint salt
- Peber
Æggeblanding
- ¾ spsk. majsstivelse
- 5 små stk. æg
- 1 ½ dl skyr
- 1 tsk. fint salt
- Peber
- Revet ost
Tø spinaten op og pres den fri for væde.
Skyl kartoflerne og skær dem i tern. Skyl og rens forårsløg, squash og peberfrugt og skær dem ligeledes i tern.
Varm olie på en pande og svits karry og paprika af. Tilsæt kartofler og sauter til de er let gyldne – ca. 10 minutter. Tilsæt spinat, forårsløg, squash og peberfrugt og sauter yderligere 5 minutter. Krydr med 1 tsk. fint salt og peber og fordel blandingen i en lille bradepande eller ovnfast fad.
Rør majstivelsen samt 3 spsk. skyr sammen i en skål. Pisk med håndmixer resten af skyren, æg, ost, 1 tsk. fint salt og peber i og hæld blandingen over grøntsagerne. Bag æggekagen ved 175 grader i ca. 30 minutter.