Kartoffelæggekage med grønt

2 pers.

Kartofler og grønt

  • 400 g kartofler
  • 150 g frisk spinat
  • 4 stk. forårsløg
  • 1 lille squash
  • 1 lille rød peberfrugt
  • 1 spsk. rapsolie
  • ½ tsk. karry
  • ½ tsk. paprika
  • 1 tsk. fint salt
  • Peber

Æggeblanding

  • ¾ spsk. majsstivelse
  • 5 små stk. æg
  • 1 ½ dl skyr
  • 1 tsk. fint salt
  • Peber
  • Revet ost

Tø spinaten op og pres den fri for væde.

Skyl kartoflerne og skær dem i tern. Skyl og rens forårsløg, squash og peberfrugt og skær dem ligeledes i tern.

Varm olie på en pande og svits karry og paprika af. Tilsæt kartofler og sauter til de er let gyldne – ca. 10 minutter. Tilsæt spinat, forårsløg, squash og peberfrugt og sauter yderligere 5 minutter. Krydr med 1 tsk. fint salt og peber og fordel blandingen i en lille bradepande eller ovnfast fad.

Rør majstivelsen samt 3 spsk. skyr sammen i en skål. Pisk med håndmixer resten af skyren, æg, ost, 1 tsk. fint salt og peber i og hæld blandingen over grøntsagerne. Bag æggekagen ved 175 grader i ca. 30 minutter.