- 400 g pasta
- 200 g rød pesto
- 1⁄2 bdt frisk basilikum
- 1⁄2 bdt persille
- 1⁄2 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- Salt/peber
- 250 g grønne bønner
- 100 g spinat
- 1 rød peberfrugt
- 250 g cherrytomater
- 25 g parmesanost
Kog pastaen al dente efter anvisning på pakken.
Kom imens den røde pesto, basilikum, persille, hvidløg og olivenolie op i en skål. Blend det godt sammen, og krydr med salt og peber. Hæld vandet fra pastaen, og vend den godt sammen med pestodressingen. Sæt det til side, og lad det køle af.
Kom bønnerne op i en skål, og overhæld dem med kogende vand. Lad dem stå i fem minutter. Hvis du bruger friske bønner, skal du nippe dem, og koge dem møre i cirka 5-7 minutter. Hæld vandet fra, og lad dem dryppe godt af.
Skyl spinaten grundigt. Skær rød peberfrugt og cherrytomater i mundrette stykker. Bland alle ingredienserne til pastasalaten sammen i en skål, og vend det godt rundt.
Brug en kartoffelskræller til at lave fine flager af parmesanosten, og drys det over salaten inden servering.