12 stk.
- 6 spsk. Kakao
- 250 gram Hvedemel
- 300 gram Sukker
- 1 tsk. Natron
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 tsk. Vanillesukker
- 1 knsp. Salt
- 2 Æg
- 150 gram Smør
- 2.5 dl. Vand
.
Glasur:
- 3 spsk. Kakao
- 200 gram Flormelis
- 2 spsk. Smør
- 2 tsk. Kanel
- 0.5 dl. Mælk
–
Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med mixer.
Dejen hældes i en bradepande ca. 23×33 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 minutter ved 170 grader C. alm. ovn.
Kagen skal ikke bages for meget, den skal være lidt klæg i midten.
Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.
Tips:
Denne portion er til en mellem bradepande.
Kagen bliver kun bedre af at komme i fryseren.