Alletiders chokoladekage

12 stk.

  • 6 spsk. Kakao
  • 250 gram Hvedemel
  • 300 gram Sukker
  • 1 tsk. Natron
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Vanillesukker
  • 1 knsp. Salt
  • 2 Æg
  • 150 gram Smør
  • 2.5 dl. Vand

.

Glasur:

  • 3 spsk. Kakao
  • 200 gram Flormelis
  • 2 spsk. Smør
  • 2 tsk. Kanel
  • 0.5 dl. Mælk

Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med mixer.

Dejen hældes i en bradepande ca. 23×33 cm. Bages på næst nederste rille ca. 35 minutter ved 170 grader C. alm. ovn.

Kagen skal ikke bages for meget, den skal være lidt klæg i midten.

Glasur: Kakao, flormelis, blødt smør, kanel og varm mælk blandes, så den er tyk og smøres på når kagen er kold.

Tips:

Denne portion er til en mellem bradepande.

Kagen bliver kun bedre af at komme i fryseren.