Se forslag til ændringer nedenunder – mindre og med færre æg
6 stk
- 300 g kartofler
- salt
- 100 g gulerødder
- 1 rødløg
- 3 æg
- 35 g revet parmesan
- 30 g gratineringsost, cheddar og mozzarella
- salt og peber
- krydderurtemix, Santa Maria
12 stk – 5-6 pers.
- 400 g kartofler
- salt
- 140 g gulerødder
- 1 stort/2 små rødløg
- 3 æg
- 45 g revet parmesan
- 40 g gratineringsost, cheddar og mozzarella
- salt og peber
- 1 1/2 tsk krydderurtemix, Santa Maria
–
Skræl og riv kartoflen fint på et rivejern og lig kartoflerne ned i en si med lidt salt ovenpå, så væsken kan dryppe af i 10 minutters tid.
Riv gulerødderne og hak rødløgene. Kom æg, gulerødder, rødløg, ost, salt og peber og krydderurtemix i en skål og rør rundt Pres den resterende væske ud af kartoflerne og rør dem sammen med de resterende ingredienser i skålen
Spray eller smør olie i formene og fordel massen i formene.
Bag dine kartoffelmuffins i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter – til overfalden får lidt farve
Spises som tilbehør til aftensmaden eller kolde på madpakken.