Kartoffelmuffins

Billedresultat for kartoffelmuffins

Se forslag til ændringer nedenunder – mindre og med færre æg

6 stk

  • 300 g kartofler
  • salt
  • 100 g gulerødder
  • 1 rødløg
  • 3 æg
  • 35 g revet parmesan
  • 30 g gratineringsost, cheddar og mozzarella
  • salt og peber
  • krydderurtemix, Santa Maria

12 stk – 5-6 pers.

  • 400 g kartofler
  • salt
  • 140 g gulerødder
  • 1 stort/2 små rødløg
  • 3 æg
  • 45 g revet parmesan
  • 40 g gratineringsost, cheddar og mozzarella
  • salt og peber
  • 1 1/2 tsk krydderurtemix, Santa Maria

Skræl og riv kartoflen fint på et rivejern og lig kartoflerne ned i en si med lidt salt ovenpå, så væsken kan dryppe af i 10 minutters tid.

Riv gulerødderne og hak rødløgene. Kom æg, gulerødder, rødløg, ost, salt og peber og krydderurtemix i en skål og rør rundt Pres den resterende væske ud af kartoflerne og rør dem sammen med de resterende ingredienser i skålen

Spray eller smør olie i formene og fordel massen i formene.

Bag dine kartoffelmuffins i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter – til overfalden får lidt farve

Spises som tilbehør til aftensmaden eller kolde på madpakken.