3-4 personer
- 5-6 koteletter
- Barbecuesovs
- 1 bakke champignon i grove skiver
- 2 løg i både
- 2 fed hakkede hvidløg
- 200 gr bacontern
- 1 spsk mild paprika
- 1 dåse hakkede tomater
- 1/2 liter fløde 9%
- 1/2 spsk rødvinseddike
- 1 boullionterning – svinekød
- Salt, peber
- evt. sovsejævner
–
Smør koteletterne ind i barbecuesovs på begge sider, og lad dem trække en times tid i køleskabet.
Brun koteletterne kort på panden. Læg dem derefter i stegesoen.
Svits grøntsager og bacon sammen med paprika’en. Tilsæt de hakkede tomater, fløden, rødvinseddiken og boullionterningen. Lad det småkoge nogen minutter og smag til med salt og peber. Der skal sikkert ikke saltes meget, da bacon’en er tilsat. Tilsæt evt. en anelse sovsejævner – kan udelades.
Kom sovsen over kødet, og stil stegesoen i ovnen ved 140º varmluft i 3 timer.