8 pers.
Bund:
- 250 g marcipan, revet
- 125 g koldt smør i terninger
- 2 hele æg
- 4 spsk. hvedemel
- Smør til form
- 50 g smeltet mørk chokolade
Creme:
- 250 g mascarpone
- 1 dl græsk yoghurt
- 2-3 spsk. Flormelis
- Korn af ½ stang vanilje
Pynt:
- 250 g jordbær delt i kvarte
- Flormelis
Rør marcipanen sammen med smørret. Tilsæt æggene, ét ad gangen og pisk godt. Vend melet i dejen. Fordel dejen i den smurte springform (diameter 20 cm.).
Bag kagen i 20-25 minutter i en 175° varm ovn, til den er flot lysebrun. Afkøl helt og pensl med smeltet mørk chokolade.
Pisk mascarpone med yoghurt, flormelis og vaniljekorn til en fast creme. Fordel cremen på bunden og derefter jordbær. Drys med flormelis.