Salat med jordbær, blåbær og granatæble

Lækker salat med jordbær, blåbær og granatæble, så den både er frisk og sød.

2 pers.

  • ca. 40 blade spinat
  • 10 skiver agurk
  • 20 blåbær
  • 6 jordbær
  • 1⁄2 granatæble
  • 1 avocado
  • rødløg
  • feta
  • 2 tsk balsamico

Skyl spinaten, lad den dryppe godt af, og kom den så op i en skål. Skær agurkeskiverne i halve. Skyl blåbær og jordbær godt. Del jordbærrene i mundrette stykker. Pil kernerne ud af granatæblet. Skær frugtkødet fri fra avocadoen, og skær det i små stykker. Skær tynde skiver af rødløg.

Kom alle ingredienserne op i skålen med spinat. Tilsæt fetaost og balsamico, vend salaten forsigtigt, og server den herefter.