4 stk. blinis
Server med dressing til laks
Laks og flødeost:
- 4 skiver røget laks
- 1 kogte æg
- Lidt karse
- Flødeost (evt. med krydderurter)
På hver pandekage kommes en smule flødeost og derefter en skiver laks.
På toppen pyntes med æg skåret i små stykker og karse
Røget hellefisk og rygeostcreme
- 4 skiver røget hellefisk
- 2 spsk rygeost
- 1 spsk cremefraiche
- salt
- peber
- kaviar
- rødløg skåret i tynde skiver
- karse
Rør rygeost og cremefraiche godt sammen og smag den til med salt og peber
Når du skal anrette dine blinis, kommer du en blinis på hver tallerken. Lægger et stykke røget hellefisk som en rosette på hver blinis. Kom rygeosten i en sprøjtepose og sprøjt en klat rygeostcreme ud i midten af hver hellefisk rosette
Til sidst pynter du hver blinis med kaviar og drysser dem med lidt karse.