2 x blinis med laks og hellefisk

4 stk. blinis

Server med dressing til laks

Laks og flødeost:

  • 4 skiver røget laks
  • 1 kogte æg
  • Lidt karse
  • Flødeost (evt. med krydderurter)

På hver pandekage kommes en smule flødeost og derefter en skiver laks.

På toppen pyntes med æg skåret i små stykker og karse

Røget hellefisk og rygeostcreme

  • 4 skiver røget hellefisk
  • 2 spsk rygeost
  • 1 spsk cremefraiche
  • salt
  • peber
  • kaviar
  • rødløg skåret i tynde skiver
  • karse

Rør rygeost og cremefraiche godt sammen og smag den til med salt og peber

Når du skal anrette dine blinis, kommer du en blinis på hver tallerken. Lægger et stykke røget hellefisk som en rosette på hver blinis. Kom rygeosten i en sprøjtepose og sprøjt en klat rygeostcreme ud i midten af hver hellefisk rosette

Til sidst pynter du hver blinis med kaviar og drysser dem med lidt karse.