Chokoladesnitter

Svenske chokoladesnitter - lækre sprøde uden på og bløde indeni

300 gr. hvedemel
1 tsk. bagepulver
200 gr. sukker
1 tsk. vanillesukker
2 spsk kakao
200 gr. smør
1 pisket æg
1 æggehvide
Perlesukker til drys/pynt

Bland mel med bagepulver, sukker, vanillesukker og kakao i en skål.

Hak smørret ud i blandingen med en kniv og smuldr det med fingrene.

Tilsæt det sammenpiskede æg og ælt dejen igennem til den er ret lind.

Tril dejen til stænger, ca. 3 cm. Tykke. Læg den på en plade med bagepapir, og tryk dem flade. Pensl med sammenpisket æggehvide og drys med perlesukker.

Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.

Når kagerne tages ud af ovnen, skæres de straks i skrå snitter.

TIP:
Hvis du gerne vil lave en mere ”juleagtig” småkage af disse snitter, kan du evt. blande kanel i dejen – så bliver de endnu mere uimodståelige!