![](https://cdn.shortpixel.ai/spai/w_600+q_lossless+ret_img+to_webp/https://madensverden.dk/wp-content/uploads/2017/01/kogetid-pacc8a-roeget-skinke.jpg)
- 3 pers.
- 3 skiver tilberedt skinke (eller koteletter)
- Hvedemel
- salt/peber
- 1 løg
- hvidløg
- 250 g champignon
- 1 lille revet gulerod
- 1 porre
- 1 peberfrugt
- 1 lille ds konc. tomat
- 1 ds hk. tomat
- 1 1/2 dl. bouillon
- ½ tsk rosmarin
- 1 tsk krydderiblanding
- 400 g Pastaskruer
- 3 skiver cheddar
Kog pasta.
Skinkeskiver vendes i krydret mel og brunes hurtigt på begge sider i smør. Tag den af. Brun løg, hvidløg og champignon. Tilsæt gulerødder, porre, peberfrugt, konc. tomat, hk tomat og bouillon. Bring i kog.
Den kogte pasta lægges i et smurt fad. Saucen hældes over. Skinkeskiver lægges på og dækkes af osteskiver.
Stilles utildækket i ovn ½ time ved 175°