Italienske skinkeskiver m. ost på pastabund

  • 2-3 skiver tilberedt skinke (eller 2-3 koteletter)
  • Hvedemel
  • salt/peber

  • 1 løg
  • hvidløg
  • 250 g champignon
  • 1 revet gulerod
  • 1 porre
  • 1 peberfrugt
  • 1 lille ds konc. tomat
  • 1 ds hk. tomat
  • 1 1/2 dl. bouillon
  • ½ tsk rosmarin
  • 1 tsk krydderiblanding

  • Pastaskruer
  • 4 skiver cheddar

Kog pasta.

Skinkeskiver vendes i krydret mel og brunes hurtigt på begge sider i smør. Tag den af. Brun løg, hvidløg og champignon. Tilsæt gulerødder, porre, peberfrugt, konc. tomat, hk tomat og bouillon. Bring i kog.

Den kogte pasta lægges i et smurt fad. Saucen hældes over. Skinkeskiver lægges på og dækkes af osteskiver.

Stilles utildækket i ovn ½ time ved 175°