4 pers.
- 500 g røget laks
- 1 pk. rucolasalat
- 2 røde peberfrugter
- 0,5 dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 4 spsk balsamico
- 1 squash
- salt og peber
- evt. blomkålscreme
Skyl og rens rucolaen.
Halver peberfrugterne og fjern kerner og stilk. Pensl ydersiden med olivenolie og bag/grill peberfrugterne i ovnen ved højest mulige temperatur – til de er helt sorte, og skindet slipper kødet. Afkøl og fjern skindet.
Skær peberfrugterne i strimler og mariner dem med lidt hvidløg, olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber.
Skær squashen i lange tynde skiver og vend dem med lidt olivenolie.
Grill skiverne og krydr med salt og peber.
Anret den røgede laks med grillede squashskiver, peberfrugtmarinade og den friske rucolasalat.
Dryp evt. lidt blomkålscreme over + i en skål, så folk selv kan tage.
Server med groft brød eller pasta.