Spinatsalat med stegte rødbeder, grønne bønner og fetadressing

2 pers.

  • 1-2 friske rødbeder
  • Haricots verts (frosne)
  • frisk spinat
  • sesamfrø
  • olivenolie
  • timian
  • tranebær

Fetadressing:

  • 50 gram feta
  • 2 spsk skyr eller græsk yoghurt
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citron
  • evt. peber

Skræl rødbeden og skær den i skiver. Varm en pande op med lidt olivenolie og evt. timian og smid et par håndfulde bønner på panden. Lad dem stege ca. 5 min, inden du tilføjer rødbedeskiverne. Steg i ca. 7-10 min eller til de er tilpas møre. Når der er et par minutter tilbage af stegetiden, kan du drysse med lidt sesamfrø.

Rør feta og skyr sammen. Smag til med de resterende ingredienser, så det passer til dine smagsløg.

Skyl spinatblade og mix herefter med de færdigstegte grøntsager. Drys lidt tranebær henover og tilføj din fetadressing.

Tips: Hvis man laver større portioner, kan man med fordel bage rødbederne 15-20 min i ovnen i stedet