- 250 g fisk f.eks. rødspætte eller sej
- 6 skiver bacon
- 1 stor porrer
- 150 g champignon
- 10 -12 stk. cocktailtomater eller 3 blommetomater
- 1 spsk. paprika
- 1 tsk. karry
- 2½ dl. madlavningsfløde
- ½- 1 ds koncentreret tomat
- 2 spsk. Olivenolie
- Salt og peber
(Husk ovnkartofler)
Rens porrer og champignoner og skyl tomaterne. Skær alle tre dele i skiver, men hold dem hver for sig.
Klip baconskiverne i halve og rist dem på en tør pande (lige nøjagtigt sprøde – ikke for meget) og dryp dem af på køkkenrulle. Kom lidt olie på panden og sauter porrerne til de er blødgjorte. Gentag med først champignon og derefter tomatskiver. Hold fortsat grøntsagerne adskilt.
Kom paprika og karry på panden, rør fløde og tomatpuré i og kog saucen godt igennem.
Dup fisken tør, skær den i mellemstore stykker og læg dem i et ovnfast fad.
Fordel først bacon, dernæst porrer, så champignon og til sidst tomatskiver over fisken. Husk at krydre med salt og peber undervejs
Smag saucen til og hæld den jævnt udover hele fadets indhold.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 15 min.
Server sammen med ovnkartofler.