Grøntsagsmuffins

Grøntsagsmuffins bagt med porrer, squash, salatost og soltørrede tomater
  • 200 g squash
  • 50 g soltørrede tomater
  • 200 g porrer
  • 100 g salatost i tern
  • 1 dl hakket persille
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk kværnet peber
  • 4 æg
  • 1 dl sødmælk

Skær squash og soltørrede tomater i tern og skær porrer i tynde skiver. Bland grøntsagerne med salatost i tern og hakket persille. Bland hvedemel, oregano, bagepulver, salt og peber sammen og vend det med grøntsagerne. Pisk æg og mælk sammen. Vend æggeblandingen i grønsagsblandingen. (Smør muffin-silikoneforme med smør). Fordel dejen i de 12 forme. Bages midt i ovnen ved 200C i ca. 25 minutter. Lad dem afkøle på en rist.

H1 – 6 hf – squash, soltørrede tomater, porrer
H3 – 2 hf – æg
H4 – 4 hf – mel
Fedt – 6 spsk – salatost

1 portion = ½ hf H1 og 1/6 H3, 1/3 H4 og 1/2 spsk fedt