- 4 kyllingefileter
- Salt og friskkværnet peber
- 50 g friskost (f.eks. Philadelphia)
- 50 g revet cheddar
- 1 jalapenos (eller peberfrugt)
- 8 skiver serano skinke (eller 16 skiver bacon)
- 1½ dl BBQ sauce
Skær hver kyllingefilet i to tynde skiver på den lange led og krydr med salt og peber.
Bland friskost og revet cheddar i skål. Skær jalapenos/peberfrugt i strimler, der passer i de 8 fileter.
Kom et par strimler peberfrugt og 1/8 af osten i hver kyllingefilet og rul fileten.
Læg 1 skive serrano skinke (eller 2 skiver bacon) på bordet og rul det om kyllingen. Smør med BBQ sauce.
Grill dem over indirekte varme i ca 25-30 minutter. Vend undervejs og smør med lidt mere BBQ sauce. Er grillen i stykker, kan de laves i ovnen ved 200°C 🙂