Fiskeruller med pesto og rødbeder

4 pers.

  • 450 g Filet af rødspætte
  • 2 spsk. Grøn pesto
  • Salt og peber
  • 1 dl. Vand, fiskebouillon eller hvidvin
  • 6 stk Rødbeder (ca. 600 g)
  • 1 spsk. Balsamicoeddike
  • 1 spsk. Oliven- eller rapsolie
  • Citronsaft af 1 citron
  • Salt og peber

Rødbederne skrælles og skæres i tynde stave, der lægges i et ovnfast fad.

Bland balsamico, olie, citronsaft, salt og peber og vend sammen med rødbederne. Rødbederne tilberedes ved 200° C i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.

Fiskefileterne skylles og gåes efter for ben. De smøres med pesto, krydres med salt og peber og rulles fra halen. Rullerne lægges i et ovnfast fad, og vand, bouillon eller hvidvin hældes ved. Rullerne dampes i ovnen ved 200° C i ca. 20 min. på næstnederste ovnrille.

Fiskeruller med pesto og bagte rødbeder serveres f.eks. med saltbagte kartofler tilberedt i ovn. Ekstra grøntsager serveres til.