4 pers.
- 800 gr små, nye kartofler
- 200 gr cherrytomater
- 1 bdt forårsløg (skåret i tynde skiver)
- 2 rødløg eller alm. løg (skrællede og skåret i både)
- 1 peberfrugt (renset og skåret i strimler)
- 1 hvidløg
- friske krydderurter (fx persille, timian, purløg, dild)
- 40 gr smør
- salt og peber
Skrub kartoflerne, kom dem i en gryde med letsaltet vand og giv dem et kort opkog (ca 5 minutter), til de er næsten møre men stadig har bid.
Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem afdryppe, inden de skæres i mundrette stykker.
Læg 4 stykker folie klar på køkkenbordet.
Fordel kartofler, grøntsager og krydderurter på foliestykkerne.
Læg et par smørklatter på toppen, drys med salt og peber og pak folien sammen om kartofler og grøntsager med lukningen opad.
Læg kartoffelpakkerne på grillen (indirekte varme) i ca 15 minutter, indtil kartoflerne er helt møre og grøntsagerne er tilberedte men stadig har bid.