Vegetarisk pastasauce

3 pers.

  • 2 løg
  • 1 porre
  • 1 fennikel
  • 1 stor peberfrugt
  • Lidt spidskål
  • 4 fed hvidløg – fint hakket
  • 1/4 rød chilipeber- fint hakket
  • timian/oregano/krydderiblanding
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 65 gr. røde linser
  • 1 grøntsags-bouillon/fond
  • 2½ dl vand
  • salt
  • peber
  • honning

Varm olie. Start med løg. Efter et par minutter porre, fennikel, spidskål, peberfrugt, chili og hvidløg i. Steg i 4-5 min, indtil grøntsagerne er bløde. Kom de resterende ingredienser i, og dæk med vandet og rør rundt. Bring i kog igen og lad simre delvis dækket med et låg i 20 min. Smag til med honning, salt og peber.