Kalkungryde

ca. 10 potioner

  • 200 g bacon i skiver
  • 1 løg
  • 250 g champignon
  • 450 g kalkun
  • 1 stor porre
  • 200 g gulerødder
  • 200 g spidskål
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 dåser hakkede tomater – udskift gerne noget med Grøntsagsmos
  • 2 ½ dl madlavningsfløde
  • 1 pakke cocktailpølser

Klip bacon i stykker og steg. Når baconen begynder at have lidt farve tilsættes løg og steg lidt videre. Put kalkuntern i og brun. Tilsæt grøntsager – porrer snittet, gulerødder revet, spidskål fint snittet, peberfrugt i små tern. Når de er blevet svitset et par minutter tilsættes hakkede tomater. Lad det småkoge ca. 15 minutter. Tilsæt madlavningsfløde og lad det koge et par minutter. Tilsæt cocktailpølser og giv saucen et opkog.