1 spsk smør
- 1 spsk hvedemel
- 2½ dl mælk
- 1 lille tsk revet muskatnød
- 1 tsk. salt
- Peber
- Evt. jævning
- 10 cherrytomater i halve
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 150 g champignon
- 1 porre
- 200 g rødspættefileter
- 100g frisk spinat
- 75 g flødeost (gerne med hvidløg og urter)
- Pastaskruer
- Olie
Kog pasta som anført på pakken
Hak løg og hvidløg groft. Steg det i smør i en stor gryde. Tilsæt hvedemel og rør godt rundt i melbollen. Tilsæt mælk og varm sovsen langsomt op. Smag til med salt, peber og revet muskatnød. Hvis sovsen ikke er tyk nok, kan den evt jævnes med maizena.
Svits champignon et par minutter i sauterpande. Tilsæt porrer og svits yderligere et par minutter.
Bland saucen heri sammen med tomater og halvdelen af spinaten. Vend pastaen. Hæld i et stort ildfast fad.
Placer en stor tsk. flødeost i midten af en rødspættefilet. Tag 5-10 blade spinat og placer oven på osten.
Rul rødspættefileten og sæt en tandstik i toppen.
Placer rødspættefileterne øverst i fadet med pasta og drys med salt og olie på fisken.
Bag de fyldte rødspættefileter med spinat og flødeost i ovnen ved 200 graders varmluft i ca. 25min.