4 pers.
- 450 g Filet af rødspætte
- 2 spsk. Grøn pesto
- Salt og peber
- 1 dl. Vand, fiskebouillon eller hvidvin
- 6 stk Rødbeder (ca. 600 g)
- 1 spsk. Balsamicoeddike
- 1 spsk. Oliven- eller rapsolie
- Citronsaft af 1 citron
- Salt og peber
Rødbederne skrælles og skæres i tynde stave, der lægges i et ovnfast fad.
Bland balsamico, olie, citronsaft, salt og peber og vend sammen med rødbederne. Rødbederne tilberedes ved 200° C i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille.
Fiskefileterne skylles og gåes efter for ben. De smøres med pesto, krydres med salt og peber og rulles fra halen. Rullerne lægges i et ovnfast fad, og vand, bouillon eller hvidvin hældes ved. Rullerne dampes i ovnen ved 200° C i ca. 20 min. på næstnederste ovnrille.
Fiskeruller med pesto og bagte rødbeder serveres f.eks. med saltbagte kartofler tilberedt i ovn. Ekstra grøntsager serveres til.