- 350 g pastaskruer
- 90 g serranoskinke, i skiver
- 2 løg, finthakket
- 4 fed hvidløg
- 2 spsk soltørrede tomater, finthakket
- 10 cherrytomater, i kvarte
- 20 frisk basilikum, blade
- 1 tsk timian, tørret
- 1 tsk oregano, tørret
- 6 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk smør
- sort peber, friskkværnet
Til servering
- 125 g rucola
- 1 håndfuld krydderurter
- 50 g parmesan, friskrevet
–
Kom alle ingredienserne i en stor gryde.
Kog op, rør rundt og skru derefter ned for varmen, inden der sættes låg på gryden og lad den lækre pastaret simre ved middel varme til pastaen er perfekt mør og al dente.
Server med friske krydderurter, ruccola og friskrevet parmesan.