Spidskålssalat med pære og mandler

Billedresultat for Spidskål

2 personer

  • 1 lille spidskål
  • 2 pærer
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber, sort
  • 1 stk granatæble
  • 50 g mandler
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 tsk salt

Snit kålen fint. Læg den evt. i vand med opløst salt, og lad kålen trække i ca. 20 min.
Ryst citron sammen med olivenolie, honning, salt og peber.
Vrid spidskålen fri for væde og vend den med i i tern pærer og dressing.

Mandlerne blandes med akaciehonning og salt. De kommes i ovnen i 5-10 minutter for at blive lidt sprøde.

Drys med granatæblekerner og mandler.