Version 1:
24 stk
- 100 g mandler
- 100 g dadler
- 1-2 spsk kaffe
- 2 spsk kakaopulver
- 5 g hindbær
- 1 spsk lakridspulver
- Kokosmel
–
Hak mandlerne helt fint. Blend dadler med kaffe. Tilsæt kakao. Bland med mandel. Rul dejen til små kugler.
Rul i f.eks. tørret hindbær, lakridspulver eller kokosmel. Opbevar i køleskabet.
.
Version 2:
20 stk
- 16 stk dadler
- 2 spsk kakaopulver
- ½-1 dl. kaffe
- 2 dl havregryn
- 2 spsk kokosmel
–
Dadler, kakao og kaffe blendes sammen. Herefter røres havregryn i stil massen har en god konsistens. Rul dejen til små kugler.
Rul i f.eks. tørret hindbær, lakridspulver eller kokosmel. Opbevar i køleskabet.