2 x Dadelkugler

Version 1:

24 stk

  • 100 g mandler
  • 100 g dadler
  • 1-2 spsk kaffe
  • 2 spsk kakaopulver
  • 5 g hindbær
  • 1 spsk lakridspulver
  • Kokosmel

Hak mandlerne helt fint. Blend dadler med kaffe. Tilsæt kakao. Bland med mandel. Rul dejen til små kugler.

Rul i f.eks. tørret hindbær, lakridspulver eller kokosmel. Opbevar i køleskabet.

.

Version 2:

20 stk

  • 16 stk dadler
  • 2 spsk kakaopulver
  • ½-1 dl. kaffe
  • 2 dl havregryn
  • 2 spsk kokosmel

Dadler, kakao og kaffe blendes sammen. Herefter røres havregryn i stil massen har en god konsistens. Rul dejen til små kugler.

Rul i f.eks. tørret hindbær, lakridspulver eller kokosmel. Opbevar i køleskabet.