Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater, mozzarella og bacon

4-5 pers.

  • 1 kalkunbryst
  • salt, friskkværnet peber
  • 1-2 frisk mozzarellaost
  • finthakkede soltørrede tomater
  • 2-3 fed finthakket hvidløg
  • efter smag grøn pesto
  • 2 pk. bacon i skiver (300g)
  • lidt sød chilisauce

Skær sener osv. af kalkunbrystet. Del det i to. Skær en lomme i hvert stykke. Krydr med salt og friskkværnet peber. Fyld med frisk mozzarella, finthakkede soltørrede tomater og finthakket hvidløg. Smør med pesto og vikl bacon om. Luk med bomuldssnor, så det ikke løber alt for meget ud. Smør med lidt sød chilisauce. 

Læg dem i et fad. Steg i ovnen ved 200º i ca. 45 min. Lad dem hvile i 10-15 minutter inden de skæres ud.

Frys evt. inden stegning – ellers bliver det tørt. Steges i ca. 45 min, når den er optøet.