Kyllingetærte med hytteost (kyllingerest)

  • 1 dl vand
  • ½ dl olivenolie
  • ½ tsk. salt
  • 50g grahamsmel
  • 135g hvedemel
  • Olivenolie til at smøre tærteformen med
  • 5 æg
  • 250g hytteost
  • 2 dl mælk
  • ½ muskatnød
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • ½ broccoli
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille rødløg
  • 200g kyllingepålæg eller kyllingerest

Rør alle ingredienserne sammen Ælt dejen godt sammen med hænderne Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord med en kagerulle og kom den i en tærteform smurt med olivenolie. Prik huller i dejen med en gaffel

Pisk æg, hytteost, mælk, revet muskatnød, salt og peber sammen.
Del broccolien i små buketter og skær peberfrugt, rødløg og kyllinge-pålæg/-rester i strimler. Fordel fyldet på tærtebunden og hæld dernæst hytteostblandingen ud over.

Bag tærten i ovnen ved 180º almindelig ovn i ca. 45 minutter. Lad tærten trække i ca. 30 minutter før den serveres.