Pastasalat med bønner, squash og tomater

4 pers.

  • 150 g pastaskruer
  • 200 g grønne bønner i halve
  • 200 g grøn squash i strimler – skåret med kartoffelskræller
  • 5 fintsnittet forårsløg (ca. 100 g)
  • 100 g cherrytomater i halve
  • 100 g feta
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Kog pastaen i letsaltet vand i en stor gryde. Kog den i ca. 8 min. uden låg- Tilsæt bønnerne og kog dem, stadig uden låg i ca. 3 min. Hæld det i en sigte og lad det dryppe godt af. Vend pasta og bønner sammen med de øvrige ingredienser. Anret i en skål og pynt med persille.