Rucolasalat med edamame, cherrytomater, jordbær og feta

Sommersalat med jordbær

4 pers.

  • 50 g skyllet rucolasalat
  • 50 g skyllede babyspinatblade
  • 100 g edamame
  • 200 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 125 g jordbær i halve
  • 2 – 3 forårsløg i skiver (ca. 50 g)
  • 100 feta
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ spsk hvid balsamicoeddike
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk sennep
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Læg salat, spinat, ærter og de øvrige ingredienser lagvis i et stort fad. Fordel salatosten på toppen.
Ryst olie, eddike og de øvrige ingredienser i en melryster og smag til. Fordel dressingen over salaten og server.