Mexicansk tortillalasagne

3-4 pers.

  • 500 g hakket oksekød
  • 2 løg
  • 150 g champignon
  • 3 gulerødder, revet fint
  • ca. 100 g spidskål
  • 1 peberfrugt
  • 8 kugler (115 g) frossen spinat
  • 1 lille ds. konc. tomat
  • 1½ dl vand
  • 1 glas salsa medium
  • 1 ds majs
  • salt, peber
  • 4 store tortilla wraps
  • 1 glas ostesauce (fra Rema)
  • 1 brik mornaysauce eller/+ Blomkålssauce m. muskat
  • Revet cheddar

Svits løg og brun kødet. Tilsæt champignon og dernæst gulerødder, spidskål, peberfrugt og spinat. Tilsæt konc. tomat, salsa og vand. Lad blandingen simre i 15 minutter. Varm til sidst majsene i saucen.
Opvarm oste-/mornaysauce.

Smør en tærteform en anelse med lidt olie eller lignende. Lig en wrap i bunden og fordel af fyldet ovenpå og derefter oste-/morneysauce. Lav 3 lag. Afslut til sidst med revet ost.

Stil lasagnen i ovnen i cirka 20 minutter ved 200º .

Tip: Brug f.eks. forskellige rester fra lav-selv-tortillas