- 2 løg
- 250 champignon
- 60 g parma- eller serranoskinke
- 100 g soltørrede tomater i olie
- olivenolie
- salt
- peber
- 1 spsk friskost
- 500 g kyllingefilet
- fuldkornspasta
- gulerodsstrimler – lavet med kartoffelskræller
- 1 porre
- 1 peberfrugt
- 1 bouillon-terning
- 150 g Buko
–
Hak løget fint. Rens og vask champignonerne og skær dem i fine tern. Skær parmaen i tynde strimler. Steg det hele i lidt olivenolie på en sauterpande. Krydr med salt og peber. Hak imens de soltørrede tomater fint. Bland ca. 1/4 af blandingen med 1/4 af tomater og den 1 spsk friskost i en skål
Krydr kyllingefileterne med lidt salt og peber. Brun dem hurtigt ved høj varme i lidt olivenolie på samme pande, som du brugte til parma- og løgblandingen. De skal ikke være gennemstegte men blot ha’ fået stegeskorpe.
Skær nu lommer i kyllingefileterne og fyld dem med parma- og løgblandingen – pas på, de er mega varme, hvis de har været på panden! Læg fileterne i et ovnfast fad og hæld en lille smule vand i bunden, så de ikke sætter sig fast.
Steg kyllingefileterne i ca. 15 min. i ovnen ved 200° varmluft , eller til de er gennemstegte.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad gulerodsstrimlerne koge med det sidste minuts tid-
Steg porre og peberfrugt lidt på sauterpanden et par minutter. Tilsæt bouillonterning, friskost og evt. lidt vand. Tilsæt resten af parma- og løgblandingen plus tomater i. Bland den færdigkogte pasta og gulerod i.
Server sammen med kyllingen – evt. skåret i skiver