Fyldte kyllingefileter med champignon, løg, seranoskinke og soltørret tomat

  • 2 løg
  • 250 champignon
  • 60 g parma- eller serranoskinke
  • 100 g soltørrede tomater i olie
  • olivenolie
  • salt
  • peber
  • 1 spsk friskost
  • 500 g kyllingefilet
  • fuldkornspasta
  • gulerodsstrimler – lavet med kartoffelskræller
  • 1 porre
  • 1 peberfrugt
  • 1 bouillon-terning
  • 150 g Buko

Hak løget fint. Rens og vask champignonerne og skær dem i fine tern. Skær parmaen i tynde strimler. Steg det hele i lidt olivenolie på en sauterpande. Krydr med salt og peber. Hak imens de soltørrede tomater fint. Bland ca. 1/4 af blandingen med 1/4 af tomater og den 1 spsk friskost i en skål

Krydr kyllingefileterne med lidt salt og peber. Brun dem hurtigt ved høj varme i lidt olivenolie på samme pande, som du brugte til parma- og løgblandingen. De skal ikke være gennemstegte men blot ha’ fået stegeskorpe.

Skær nu lommer i kyllingefileterne og fyld dem med parma- og løgblandingen – pas på, de er mega varme, hvis de har været på panden! Læg fileterne i et ovnfast fad og hæld en lille smule vand i bunden, så de ikke sætter sig fast.

Steg kyllingefileterne i ca. 15 min. i ovnen ved 200° varmluft , eller til de er gennemstegte.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad gulerodsstrimlerne koge med det sidste minuts tid-

Steg porre og peberfrugt lidt på sauterpanden et par minutter. Tilsæt bouillonterning, friskost og evt. lidt vand. Tilsæt resten af parma- og løgblandingen plus tomater i. Bland den færdigkogte pasta og gulerod i.

Server sammen med kyllingen – evt. skåret i skiver