2-3 pers.
- 250 g cherrytomater
- 1 rød peberfrugt
- 350-500 g små nemme kartofler
- 250 g friske grønne bønner
- En pakke bacon
- En pose pinjekerner
Dressing:
- 4 spsk olivenolie
- 1½ spsk balsamico eddike
- 1 stor fed hvidløg
- 1/2 potte purløg – finthakket
- Friskkværnet salt og peber
Kartoflerne koges i ca. 10 minutter. afkøles og skæres i tern
Bland olivenolie og balsamico eddike, hvidløg og hakket purløg og smag til med salt og peber.
Bønnerne dampes i ca. 4 minutter, bacon klippes i små stykker og steges på panden. Cherrytomaterne halveres og den røde peberfrugt skæres i tern. Rist pinjekernerne på panden. Det hele kommes i en stor skål på nær pinjekerner. Dressingen hældes over og blandes godt. Top med pinjekerner