Kartoffelsalat med bønner og tomat

2-3 pers.

  • 250 g cherrytomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 350-500 g små nemme kartofler
  • 250 g friske grønne bønner
  • En pakke bacon
  • En pose pinjekerner

Dressing:

  • 4 spsk olivenolie
  • 1½ spsk balsamico eddike
  • 1 stor fed hvidløg
  • 1/2 potte purløg – finthakket
  • Friskkværnet salt og peber

Kartoflerne koges i ca. 10 minutter. afkøles og skæres i tern

Bland olivenolie og balsamico eddike, hvidløg og hakket purløg og smag til med salt og peber.

Bønnerne dampes i ca. 4 minutter, bacon klippes i små stykker og steges på panden. Cherrytomaterne halveres og den røde peberfrugt skæres i tern. Rist pinjekernerne på panden. Det hele kommes i en stor skål på nær pinjekerner. Dressingen hældes over og blandes godt. Top med pinjekerner