6 pers.
- 600-700 g kyllingebryst
- 1 spsk. olie
- 2 forårsløg
- 2 peberfrugter
- 250 g champignon
- 3 fed hvidløg
- 2-3 cm frisk chili
- 3 spsk. paprika
- 1 dåse hakket tomat
- 150-200 g pikantost
- 1/2 liter madlavningsfløde eller blomkålssauce
- smag til med salt og peber
Steg kyllingefiletterne i olien på en pande, til de har taget let farve. Kom dem over i et ovnfast fad
Skær forårsløg, peberfrugter og champignon i grove tern og hak hvidløg og chili fint. Fordel det over kyllingen i fadet
Tænd nu ovnen på 200°
Rør paprika, pikantost, hakkede tomater, madlavningsfløde og salt og peber sammen i en skål. Hæld blandingen over fadet
Sæt det i ovnen og bag i en lille halv times tid