Pikante kyllingefiletter med grøntsager i fad

6 pers.

  • 600-700 g kyllingebryst
  • 1 spsk. olie
  • 2 forårsløg
  • 2 peberfrugter
  • 250 g champignon
  • 3 fed hvidløg
  • 2-3 cm frisk chili
  • 3 spsk. paprika
  • 1 dåse hakket tomat
  • 150-200 g pikantost
  • 1/2 liter madlavningsfløde eller blomkålssauce
  • smag til med salt og peber

Steg kyllingefiletterne i olien på en pande, til de har taget let farve. Kom dem over i et ovnfast fad
Skær forårsløg, peberfrugter og champignon i grove tern og hak hvidløg og chili fint. Fordel det over kyllingen i fadet
Tænd nu ovnen på 200°
Rør paprika, pikantost, hakkede tomater, madlavningsfløde og salt og peber sammen i en skål. Hæld blandingen over fadet
Sæt det i ovnen og bag i en lille halv times tid