Frokostsalater – skinkesalat, tunsalat, kyllingesalat og æggesalat

Skinkesalat:

  • 200 g friskost
  • 1-2 tsk. dijonsennep
  • 4 spsk. friskhakket basilikumblade eller 1½ tsk. tørret basilikum
  • 1 fed presset hvidløg (uden kimen)
  • salt og peber
  • 150 g skinke i strimler eller finthakket
  • 1 rød peberfrugt i små tern

Bland dressingen og smag til med salt og peber. Bland ”hovedingredienserne” i og lad salaten hvile mindst ½ time i køleskabet.

Tunsalat:

Tunsalat med majs og rød peber

  • 3 spsk. skyr
  • 150 g rygeost
  • purløg
  • salt og peber
  • 1 ds. tun i vand
  • 1 lille peberfrugt
  • 1 ds. majs

Bland dressingen og smag til med salt og peber. Bland ”hovedingredienserne” i og lad salaten hvile mindst ½ time i køleskabet.

Kyllingesalat:

Hønsesalat, gammeldags ... klik for at komme tilbage

  • 200 g skyr
  • 1 tsk. engelsk sauce
  • citronsaft
  • salt og peber
  • 150 g kylling
  • 1 lille glas asparges i tern

Bland dressingen og smag til med salt og peber. Bland ”hovedingredienserne” i og lad salaten hvile mindst ½ time i køleskabet.

Æggesalat:

  • 200 g hytteost
  • karse
  • karry
  • citronsaft
  • salt og peber
  • 3 hårdkogte æg i tern

Bland dressingen og smag til med salt og peber. Bland ”hovedingredienserne” i og lad salaten hvile mindst ½ time i køleskabet.