- 2 kyllingefileter
- 4 skiver lufttørret skinke
- 2 dl. friske basilikumblade
- 125 g champignon
- 1 peberfrugt
- 1 porre
- 25 g smør
- 2 dl vand
- ¼ liter creme fraiche
- 1 ½ tsk. hvedemel
- ½ groft salt
- ¼ tsk. cayennepeber
- 150 g tørret pasta
Fordel 6-8 blade basilikum på hver kyllingefilet og hold dem fast med skinken. Hak resten af basilikumbladene groft.
Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 10 min. – vend dem af og til. Tag kyllingefileterne af panden og hold dem varme i ovnen ved 150°.
Rør vand, fraiche, mel, salt og cayennepeber sammen og kom blandingen i panden. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til.
Steg imens champignon, porre og peberfrugt let og kog pastaen i ca. 8 min. Begge dele skal være mør men ikke blød.
Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag. Vend pasta, grøntsager, sauce og den hakkede basilikum sammen og server det med de stegte kyllingefileter.