Kylling i lufttørret skinke

  • 2 kyllingefileter
  • 4 skiver lufttørret skinke
  • 2 dl. friske basilikumblade
  • 125 g champignon
  • 1 peberfrugt
  • 1 porre
  • 25 g smør
  • 2 dl vand
  • ¼ liter creme fraiche
  • 1 ½ tsk. hvedemel
  • ½ groft salt
  • ¼ tsk. cayennepeber
  • 150 g tørret pasta

Fordel 6-8 blade basilikum på hver kyllingefilet og hold dem fast med skinken. Hak resten af basilikumbladene groft.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 10 min. – vend dem af og til. Tag kyllingefileterne af panden og hold dem varme i ovnen ved 150°.

Rør vand, fraiche, mel, salt og cayennepeber sammen og kom blandingen i panden. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

Steg imens champignon, porre og peberfrugt let og kog pastaen i ca. 8 min. Begge dele skal være mør men ikke blød.

Hæld pastaen til afdrypning i et dørslag. Vend pasta, grøntsager, sauce og den hakkede basilikum sammen og server det med de stegte kyllingefileter.