- Ca. 300 g hakket kyllingekød
- 1 pk. bacon
- 3 små porrer i ringe (ca. 200 g)
- ½ broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver (ca. 200 g)
- 1 fed hvidløg
- 1 dl vand
- 1½ tsk Herbes de provence
- 1 tsk urtesalt
- friskkværnet peber
- Pasta
- 1 karton Karolines Ostepastasauce (eller evt. Mornaysauce eller blomkålssauce)
- Revet ost
–
Kog i pastaen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i en sigte og hæld den i et smurt ovnfast fad (ca. 6x22x27 cm).
Svits kødet til det smuldrer og skifter farve. Tag det derefter af panden. Steg bacon let og put kødet i panden igen. Tilsæt hvidløg og porrer og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt broccoli, vand, krydderi, salt og peber. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min.
Fordel kød- og grønsagsblandingen over pastaen. Hæld saucen over retten og drys med ost.
Bag retten midt i ovnen ca. 25 min. ved 200°C.
Lad det trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 minutter.