Pastafad med kylling, bacon, porrer og broccoli i lys sauce

  • Ca. 300 g hakket kyllingekød
  • 1 pk. bacon
  • 3 små porrer i ringe (ca. 200 g)
  • ½ broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver (ca. 200 g)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl vand
  • 1½ tsk Herbes de provence
  • 1 tsk urtesalt
  • friskkværnet peber

  • Pasta

  • 1 karton Karolines Ostepastasauce (eller evt. Mornaysauce eller blomkålssauce)
  • Revet ost

Kog i pastaen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i en sigte og hæld den i et smurt ovnfast fad (ca. 6x22x27 cm).

Svits kødet til det smuldrer og skifter farve. Tag det derefter af panden. Steg bacon let og put kødet i panden igen. Tilsæt hvidløg og porrer og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt broccoli, vand, krydderi, salt og peber. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 4 min.

Fordel kød- og grønsagsblandingen over pastaen. Hæld saucen over retten og drys med ost.

Bag retten midt i ovnen ca. 25 min. ved 200°C.

Lad det trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 minutter.