Mexicanske fisketacos

2 pers.

  • 2 stk Tomat
  • 1 lille Rødløg
  • 1 stk Jalapeño
  • Koriander
  • 250 g Sejfilet
  • 2 spsk Mel
  • 5 g Mexicansk krydderi (evt. Taco krydderimix Urtekram)
  • ¼ tsk. salt
  • 50 g Salatmayonnaise
  • 4 g Cajunkrydderi (evt. Santa Maria)
  • 150 g Snittet salat (kål, endivie, gulerod)
  • 1 stk Lime, økologisk
  • 8 stk Små tortillabrød

Hak tomat fint. Hak rødløg fint. Snit jalapeño fint. Hak koriander groft. Skær fisk i 2 cm strimler.

Bland hvedemel, Mexicansk krydderi og salt i en dyb tallerken. Vend fisk i panering.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side.

Bland mayonnaise, cajunkrydderi og et skvæt vand i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og koriander i en skål, og krydr med salt og peber.

Vend snittet salat med et skvæt limesaft og 1 spsk cajunmayo i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.