2 pers.
- 2 stk Tomat
- 1 lille Rødløg
- 1 stk Jalapeño
- Koriander
- 250 g Sejfilet
- 2 spsk Mel
- 5 g Mexicansk krydderi (evt. Taco krydderimix Urtekram)
- ¼ tsk. salt
- 50 g Salatmayonnaise
- 4 g Cajunkrydderi (evt. Santa Maria)
- 150 g Snittet salat (kål, endivie, gulerod)
- 1 stk Lime, økologisk
- 8 stk Små tortillabrød
Hak tomat fint. Hak rødløg fint. Snit jalapeño fint. Hak koriander groft. Skær fisk i 2 cm strimler.
Bland hvedemel, Mexicansk krydderi og salt i en dyb tallerken. Vend fisk i panering.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side.
Bland mayonnaise, cajunkrydderi og et skvæt vand i en lille skål. Bland tomat, rødløg, et skvæt limesaft og koriander i en skål, og krydr med salt og peber.
Vend snittet salat med et skvæt limesaft og 1 spsk cajunmayo i en stor skål. Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovn eller på en tør pande.