Morgenbanankage med fuldkorn

2 pers.

  • 20 g smør
  • 2 spsk. flydende honning
  • 3 æg
  • 2 bananer (gem en halv banan til pynt)
  • 1/2 dl fuldkornsmel
  • 1/2 dl havregryn
  • 1 revet gulerod
  • 0,5 dl mandeldrik (eller mælk)
  • 1 knivspids salt
  • 30 g hakkede mandler
  • 20 g mørk chokolade

Smelt smør og kom alle ingredienser i en skål. Mix det til en næsten ensartet masse – der må gerne være små klumper af banan.

Pensl eller spray et lille ovnfast fad med fedtstof og hæld dejen i. Fordel mandelflagerne ovenpå. Pynt med skiver af banan.

Bag ved 180 grader i 35 minutter.

H 2: Banan, H 3: Æg, H 4: Havregryn, mel, Fedt: Smør, mandel, chokolade, Mælkeprodukt: Mandel drik ,Smagsgivere: Honning, salt, mynte