Kirsebærsmuffins med lakrids

Kirsebærmuffins med lakrids

12 stk.

  • 75 g blødt smør
  • 150 g rørsukker
  • 1⁄2 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 1⁄4 liter Arla A38® Mild hindbær 0,5% eller Skyr med bær
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 dl grofthakkede tørrede kirsebær eller blandede tørrede bær
  • 1 ½ tsk knust engelsk lakrids

.

Glasur

  • 75 g flormelis
  • 1 spsk Arla A38® Mild hindbær 0,5% eller Skyr med bær

.

Pynt

  • grofthakkede tørrede kirsebær eller
    blandede tørrede bær
  • knust engelsk lakrids

Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt sammen. Pisk æggene i et af gangen og vend det syrnede produkt i. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med de tørrede bær og knust lakrids. Fordel dejen i 12 muffinsforme og bag dem 20-25 min. ved 200°. midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Rør flormelis og det syrnede produkt sammen. Fordel glasuren på de 12 muffins og drys med de hakkede tørrede bær og den knuste lakrids.