- 300 g skrællede rødbeder i både
- 400 g skrællede kartofler i både
- 20 g smør – smeltet
- 1 tsk groft salt
- 2 laksefileter
- ½ tsk Herbes de Provence
- ½ tsk Groft salt
- Friskkværnet peber
- 150 g Hytteost
- 1 tsk sød chilisauce
- ¼ tsk. chilisauce
- Kværnet salt
Vend rødbeder og kartofler sammen med smør på en plade med bagepapir og drys med salt.
Bag kartofler og rødbeder midt i ovnen i ca. 15 min.
Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad. Kom krydderierne på laksen og bag den på en rist over grøntsagerne – de sidste 15 min. af bagetiden.
Vend hytteost, salsa og salt sammen og server det sammen med den varme laks sammen og de bagte grøntsager.
Bagetid ca. ½ time ved 225° – traditionel ovn.