Kyllingelasagne med aubergine og squash

Kyllingelasagne - opskrift på lasagne med kylling

4 personer

 • 2 alm løg
 • 450 g hakket kylling
 • 1 revet gulerod – hvis du ikke bruger grøntsagsmos 2-3 gulerødder
 • 1 tsk olivenolie
 • 2 ds. hakkede tomater – udskift gerne noget med Grøntsagsmos
 • 2 fed hvidløg
 • 1 brik mornaysauce  – eller Blomkålssauce
 • 1 aubergine
 • 1 squash
 • 1 tsk salt
 • 1/4 tsk cayennepeber
 • 12 stk fuldkornslasagneplader
 • 100 g revet cheddar

Snit løgene og brun dem i en gryde tilsat olivenolie.
Tilsæt det hakkede kyllingekød. Når kyllingekødet er færdigstegt sammen med løgene, tilsættes revet gulerod og lad dem stege med et øjeblik. Hvidløg presses i gryden,  Tilsæt  hakkede tomater (eller grøntsagsmos) og der skrues ned på halv varme. Herefter tilsættes aubergine og squash (skåret i tynde skiver).  Salt og cayennepeber tilsættes (med nænsom hånd). Gryden står og simrer på halv varme i ca. 10 min.

Imens tændes ovn (varmluft 215°) og der findes et ildfast fad. Der lægges et lille lag af den færdige sovs i bunden for, at lasagnepladerne ikke sidder fast ved det færdige resultat. Herefter lægges plader, fyld, mornaysauce (eller blomkålssauce) i lag (vigtigt at slutte af med mornaysauce)

Cheddarosten rives over lasagnen hvorefter den sættes i ovnen I ca. 20 min. (hold løbende øje med osten).